URGENT

Ràdio Palafolls celebra 38 anys

Compartiu aquesta història

Avui, 9 de març, ens toca bufar les espelmes i, és que, Ràdio Palafolls celebra 38 anys des del seu primer naixement. Concretament, la ràdio ha tingut tres naixements diferents, tot i que el primer de tots va ser el 9 de març de 1985. Aquell dissabte aquesta emissora va fer la primera emissió de moltes que us han acompanyat al llarg d’aquest 38 anys.

Dos anys després, al juliol del 1987, la ràdio va tornar a néixer perquè es van inaugurar els estudis de la plaça Major. Tot i que no va ser fins al juny del 2005 que es va començar l’actual projecte radiofònic al Forroll, des d’on us estem informat avui que és el nostre aniversari. 

L’únic que ens queda per dir és donar-vos les gràcies per la confiança en el projecte, gràcies a qui ens escolta i ens llegeix, i gràcies a les persones que han passat pels micròfons de Ràdio Palafolls al llarg d’aquests anys. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics