Els ajuts al lloguer augmenten un 15’5% respecte el 2021 al Maresme

Foto: Consell Comarcal del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Oficina d’Habitatge del Maresme va tramitar l’any passat 4.048 expedients de sol·licitud d’ajuts per al pagament del lloguer. El 60’5% d’aquestes van ser resoltes de forma favorable, facilitant ajudes a 2.422 persones per un valor econòmic de 5.830.000 euros.

Respecte al 2021, la xifra d’expedients tramitats i el volum econòmic aconseguit representen un increment substancial. I, és que, l’Oficina d’Habitatge del Maresme va augmentar en un 38’25% el nombre de tramitacions. De la mateixa manera, la quantitat econòmica per ajudar al pagament dels lloguers va créixer un 15’55% respecte al 2021, també. 

La majoria de sol·licituds que es van presentar l’any passat (3.869) es van tramitar dins les convocatòries ordinàries i específiques per a col·lectius. Tot i això, també es van presentar 179 dins les diferents línies d’especial urgència. 

Pel que fa als municipis on s’han atorgat aquestes ajudes, cal recordar que l’Oficina del Consell Comarcal del Maresme ona servei al 53% de la població de la comarca. En total, atén a 24 municipis maresmencs, excepte Mataró, El Masnou, Malgrat de Mar, Calella, Sant Pol i Tordera. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics