URGENT

Joaquim Casanovas és el nou president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Compartiu aquesta història

Ja s’ha fet efectiu el relleu en la presidència de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva després de la renúncia de Joan Guix qui va ser director de l’ens des de 2019. El nou president és Joaquim Casanovas qui ja va ser director assistencial de la Corporació entre el juny de 2006 i el febrer de 2011. 

Casanovas va néixer a Girona l’any 1957, és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i es va diplomar en ciències empresarials a la Universitat de Girona i en direcció d’empreses per l’IESE. De 1986 a 1989 va ocupar la Direcció de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, i de l’any 1989 a 1995 va ser cap de Serveis Sanitaris de l’Àrea de Gestió 4 de Girona de l’ICS. 

No va ser fins l’estiu de 2011 que es va incorporar a l’ICS com a director gerent de la institució, càrrec que va ocupar fins al gener de 2014, moment en el qual va ser nomenat gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut i des de l’any 2015 és gerent de l’Institut Català de la Salut a Girona i de l’Institut d’Assistència Sanitària. I, entre altres, també va ser el responsable econòmic del Programa per a l’impuls i l’ordenació de la promoció de l’autonomia personal i l’atenció de les persones amb dependència (PRODEP).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics