S’esgoten les entrades per les Jornades de Patrimoni al Castell de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte el Castell de Palafolls serà l’escenari de les Jornades de Patrimoni que organitza l’Ajuntament de Palafolls amb la intenció de donar a conèixer un lloc tan emblemàtic com aquest, la seva història i posar en valor l’emplaçament. 

Aquestes visites seran una combinació d’una part històrica i una teatralització de diverses escenes per a tots els públic de moments clau que van passar en el Castell al llarg dels més de 1.000 anys d’història que té. Així ho ha explicat el regidor de Patrimoni Natural, Aleix Freixa. 

Concretament, la jornada es dividirà en tres torns diferents que visitaran les diferents escenes històriques. Segons explica Freixa, la intenció és que cada torn recorri el castell amb un guia. A més, per facilitar la ruta han procurat que el recorregut sigui pels llocs més accessibles.

Aquesta activitat s’ha organitzat el mateix any en què començaran les obres d’intervenció arqueològica i consolidació de l’espai. I, és que, tal com ha indicat el regidor, aquest 2023 volen dedicar molts més esforços en el Castell i en la millora d’aquest element d’alt valor patrimonial del municipi. Tot i que les entrades estan esgotades, des de l’Ajuntament indiquen que estan plantejant obrir un nou torn per a totes aquelles persones que estan a la llista d’espera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics