S’obre la Convocatòria del XVI Premi de Treballs de Recerca

Institut Font del Ferro de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimarts tots aquells alumnes de 2n de Batxillerat de Palafolls ja poden presentar els seus treballs de recerca a la 16a edició dels Premis Treballs de Recerca de l’Ajuntament de Palafolls i VI memorial Daniel López.

La finalitat d’aquesta convocatòria és premiar i reconèixer la feina de recerca i investigació del joves de Palafolls, a la vegada que es fa extensible el reconeixement a la comunitat educativa de Palafolls i es posen en valor les competències adquirides per part de l’alumnat al llarg de la seva trajectòria educativa.

Com és habitual, els premis de Treballs de Recerca, que reben el nom de qui va ser director de l’Institut, Daniel Lopez, tenen dues categories, la científica i la social, segons la seva temàtica.

Pel que fa als premis, l’Ajuntament informa que el primer premi de cada categoria està dotat de 500 euros, el segon amb 300 i el tercer amb 200. A més, tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació al concurs. Els premis seran lliurats el 16 de juny i seran valorats per un jurat de conformat per persones proposades per la comunitat educativa de Palafolls que tindran en compte criteris com la originalitat, els objectius aconseguits o la estructura del treball.

Quant a les condicions de presentació, Els treballs hauran de ser totalment anònims i s’hauran de lliurar amb tota la documentació obligatòria que indiquen les bases del certamen i que ja es troben publicades a la seu electrònica de l’Ajuntament. Tots els alumnes interessats en participar ja pot presentar la seva sol·licitud fins al proper 6 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics