La coach Cristina Gutiérrez i l’assesor en innovació digital Ivan Lara participen a la tercera edició del Forma’t

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el programa de la tercera edició del Forma’t, les jornades d’orientació educativa de Palafolls que aquest any se celebren del 21 al 24 de març. La idea és que els alumnes i les famílies de Palafolls puguin participar en el conjunt de xerrades i tallers que s’han preparat per ajudar-los en el seu camí educatiu. N’ha donat més detalls Mari Parra, técnica d’Educació, al programa Palafolls en Xarxa de Ràdio Palafolls. 

Enguany s’han preparat diverses activitats que inclouen tallers d’educació emocional, de formació professional no reglada i d’acompanyament per part de les famílies als infants i joves, entre altres. Precisament, aquest any es comptarà amb la presència de la coach Cristina Gutiérrez qui farà la xerrada ‘Cuidar-se per cuidar’ adreçada a les famílies, docents i joves. 

Aquesta activitat s’ha preparat pel dimarts 21 a les 17:30h, just després de l’acte inaugural. En el cicle de xerrades, també hi participarà Ivan Lara, membre de Zoom Comunitario. Lara serà l’encarregat de fer l’acte de cloenda que porta per títol ‘TikTok, escull la teva pròpia aventura’ i que se celebrarà el proper divendres 24 de març. Aquest tindrà dos torns, un a les 12:30h pels alumnes de segon de batxillerat i un altre a les 13:30h pels alumnes de primer. 

Pel que fa a la resta d’activitats preparades, podeu consultar el programa de la tercera edició del Forma’t al web de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics