L’Associació de Veïns Palafolls Centre celebra el seu segon aniversari amb ‘Un Déu Salvatge’ a càrrec dels Amics del Teatre de Ripollet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dissabte 25 de març és el segon aniversari des que es va constituir l’Associació de Veïns Palafolls Centre i han decidit celebrar l’efemèride amb la representació d’una obra de teatre. Segons indica Joan Ramírez, president de l’entitat, no volien fer un acte com tots els que es preparen al municipi, és per això que han volgut organitzar una activitat completament diferent.

Concretament, l’obra que es representarà al teatre palafollenc és ‘Un Déu Salvatge’ de Jazmina Reza a càrrec dels Amics del Teatre de Ripollet. Ramírez ha detallat que és una obra amb molt significat que farà que el públic surti de la sala pensant en tot el que ha viscut. 

La cita és aquest dissabte a les 19h al Teatre de Palafolls. Per poder assistir cal fer un aportació de 5 euros. Aquesta quantia no és una entrada com a tal, sinó que els permetrà cobrir despeses i seguir organitzant actes com aquest. Per comprar aquesta ‘entrada’ us podeu posar en contacte amb els membres de la junta o acostar als punts que s’han hyabilitat com la Cotilleria Roser, El Café de Palafolls i el Casal d’Avis.

A més, des de Ràdio Palafolls, i en col·laboració amb l’Associació de Veïns Palafolls Centre, us regalem unes entrades per assistir a la funció. Si voleu més informació sobre com aconseguir-les, dubten en consultar les xarxes socials de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics