Les emocions son les protagonistes de la nova sessió de l’Espai Cuidador 

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha preparat una nova sessió de l’Espai Cuidador a l’ABS Malgrat-Palafolls. Rosa Megia, treballadora social de la CSMS i membre del programa Benestar Emocional de la Corporació, va destacar a Ràdio Palafolls la importància d’un espai com aquest, ja que és un lloc d’autocura pels cuidadors on poden expressar els seus neguits i preocupacions. 

Megia va afegir que en aquest espai tothom qui vulgui podrà expressar el que sent. A més, recalca que és important tenir en compte que és normal que les emocions ens sobrepassin en alguns moments, per això és important parlar d’elles i del que ens provoquen. 

Les emocions que més predominen en una persona amb el rol de cuidador són esgotament, estrés, tristesa o culpa, entre d’altres. Rosa Megia destaca que alguns, fins i tot, es troben sols i, és que la funció del cuidador implica deixar de banda altres activitats per poder centrar-nos en aquesta nova tasca. Tot i això, afegeix que no només es parla d’emocions que es podrien considerar negatives, sinó que en aquests tallers també afloren la felicitat i l’alegria. 

El taller està previst pel proper dimarts 28 de març a partir de les 15:30h a l’Escola d’Adults de Malgrat de Mar. És gratuït i pot assistir-hi tothom qui consideri que ho ha de fer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics