URGENT

Unes 200 persones han participat a les Jornades de Patrimoni per conèixer de més a prop la història del Castell de Palafolls

Compartiu aquesta història

Dissabte a la tarda, el Castell de Palafolls va ser l’escenari de les primeres Jornades de Patrimoni que van aplegar un total de 180 persones interessades en conèixer més detalls de la història d’un monument tant emblemàtic com aquest en el municipi.

El resultat ha sigut molt millor de l’esperat des de l’organització i, és que, tal com confessa Aleix Freixa, regidor de Patrimoni Natural, estan molt contents amb la participació ciutadana i agraeixen la participació de tots els agents implicats.

El regidor, a més, creu que han obert una nova oportunitat a Palafolls i que es podria ampliar el projecte. Un dels objectius era fer arribar la història del castell a un públic més ampli i consideren que han assolit, sens dubte, la fita.

De fet, des de la regidoria es valora fer més edicions d’aquesta activitat per tal d’ampliar el coneixement sobre el Castell de Palafolls i la seva història, no només pels palafollencs, sinó per tothom qui estigui interessat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics