URGENT

El Consorci de Turisme organitza la 3ª edició de la caminada de la Via Marina del Camí de Sant Jaume

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ja té data per la propera edició de la caminada per la Via Marina del Camí de Sant Jaume. Enguany se celebra la tercera edició i està prevista el proper 16 d’abril.

La intenció de la caminada és promocionar el Camí de Sant Jaume al seu pas per la comarca, fomentar l’activitat física i recórrer part dels camins que ressegueixen l’antia Via Augusta. D’aquesta forma, el recorregut començarà a Malgrat de Mar i finalitzarà a Sant Pol de Mar.

La ruta començarà a les 9h des de la Plaça Xesco Boix i acabarà al Parc del Litoral de Sant Pol. El camí passa per la façana marítima, per gaudir de les vistes del mar mentre es fa la ruta. L’itinerari té 12 km planers i voreja les poblacions passant pels passejos marítims, on cada municipi habilitarà un punt de segellat temporal perquè els caminadors marquin la seva compostela.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, el Consell Esportiu del Maresme, els ajuntaments que hi participen (Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar), la Orden del Camino de Santiago i la Associació Gerunda d’Amics dels camins de Sant Jaume.

Tothom interessat pot fer la seva inscripció al web de Gesport a un preu de 3 euros. Aquesta inscripció inclou avituallament pels participants i una samarreta commemorativa.

La Via Marina del Camí de Sant Jaume uneix la ciutat de Girona amb la de Barcelona resseguint l’antiga Via Marina de la Via Augusta i setze municipis del Maresme compten amb punts de segellat per les persones que s’animen a fer el recorregut. 

Aquests són Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou i Montgat. Els espais on es pot segellar la credencial són punts turístics com museus, hotels, restaurants o fins i tot el Centre de Control del Port Balís, a més d’altres edificis institucionals com ajuntaments o oficines de turisme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics