L’instrument preparatori de la donació del recinte de Can Gibert passarà a aprovació en el ple municipal

Lledoner de Can Gibert
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous tots els grups municipals es tornen a reunir a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls en una nova sessió plenària. En aquest cas, es tracta de la sessió ordinària del ple del mes de març.

Aquesta vegada hi ha 11 punts a l’ordre del dia amb els precs i preguntes. Entre ells, s’inclou l’aprovació de l’instrument preparatori de la donació del recinte de Can Gibert a l’Ajuntament de Palafolls per part dels seus propietaris. I, és que els propietaris d’aquesta masia amb més de sis segles d’història han decidit donar-la a l’Ajuntament per tal que el seu llegat quedi intacte un cop ells no estiguin. Aquest llegat inclou, a més, les terres de cultiu i de camps amb les quals compta la finca. 

Entre els altres punts a l’ordre del dia, s’inclouen l’aprovació inicial de l’ordenança d’ús de la via pública amb la instal·lació de terrasses, l’aprovació de la liquidació del pressupost de l’Ajuntament del 2022 i l’aprovació de la modificació de crèdit d’aquest 2023. 

Com és habitual, la sessió començarà a les 19h i es podrà seguir en directe desde el 107.7 de la FM i a través del Facebook de Ràdio Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics