Tret de sortida al Forma’t a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda va començar la tercera edició de la Fira d’Orientació Educativa de Palafolls, el Forma’t. Recordem que es tracta d’unes jornades amb tallers i xerrades programades per ajudar als estudiants a seguir el seu itinerari formatiu.

Quan s’acaba l’ensenyament obligatori, a 4t de l’ESO, als estudiants se’ls obren diverses possibilitats més enllà del classic itinerari cap a la universitat. Conèixer aquesta oferta i les pròpies competències i capacitats és bàsic per poder encaminar el futur educatiu de cada alumne.

És per això que el Forma’t, organitzat per l’Ajuntament i amb col·laboració amb l’Institut de Palafolls i de la Diputació de Barcelona, pretén orientar sobre aquests diferents camins formatius després de l’ESO. Per fer-ho s’han ideat diferents activitats com tallers participatius pels alumnes, les famílies i els docents de Palafolls.

Una d’aquestes activitats es va dur a terme ahir després de l’acte inaugural que va comptar amb els parlaments de la regidora d’Educació, Susanna Pla, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany i el director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental, Simó López Xirau. 

Concretament, el Teatre de Palafolls va tornar a omplir-se de les paraules de la coach experta en lideratge, empoderament i educació emocional, Cristina Gutiérrez qui va destacar la importància de cuidar-se per poder cuidar als altres. 

Entre alguns dels trets que podem tenir en compte a l’hora de cuidar-nos, Gutiérrez destaca que cal posar atenció en cuidar-se i tenir en compte la importància de fer-ho per dins i per fora, també cal entendre què sentim i aprendre a gestionar les nostres emocions, però, sobretot, hem de treballar-nos primer nosaltres abans de poder ajudar a les persones que tenim al voltant. 

Al llarg d’aquesta setmana continuen les activitats preparades fins al divendres. Tothom interessat pot consultar el programa de la tercera edició del Forma’t al web de l’Ajuntament de Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics