URGENT

La Biblioteca Enric Miralles commemora el dia mundial de l’aigua amb la lectura de ‘El Senyor Riu’

Compartiu aquesta història

Dins el projecte ‘Parc i Biblioteques… Naturalment!’, desde la biblioteca de Palafolls han volgut commemorar el Dia Mundial de l’Aigua que se celebra cada 22 de març. D’aquesta forma, volen destacar la importància d’un recurs tan necessari com ho és aquest. La directora de la Biblioteca, Anna Miralles, n’ha donat més detalls.

Pel que fa al conte, ‘El Senyor Riu’ vol sensibilitzar  els infants sobre la realitat del cicle de l’aigua a través de la història d’un riu, que es presenta com un personatge misteriós que neix a les muntanyes, que ens fa gaudir de la remor de l’aigua, que dibuixa el paisatge i que permet la vida dels animals i les plantes. A més, també es destaca altres funcions que té, com el fet que fa funcionar els molins i les fàbriques i ens proveeix d’aigua per beure.

L’activitat es farà demà a la tarda a partir de les 17:30h. Està adreçada a infants de 4 a 7 anys i per participar només cal inscriure’s a l’adreça electrònica b.palafolls.em@diba.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics