URGENT

La Regidoria de Cultura de Malgrat convoca el 4t Concurs de Microrelats i el 2n de Relats Breus per persones amb discapacitat intel·lectual

Compartiu aquesta història

Malgrat de Mar celebra Sant Jordi aquest any amb una nova edició del Concurs de Microrelats i una altra del Concurs de Relats Breus per persones amb discapacitat inte·lectual. Ambdues iniciatives s’inclouen dins els actes que s’han preparat pel MalgrART, la proposta de l’Ajuntament de Malgrat de Mar per celebrar Sant jordi. 

Aquesta és una iniciativa que va néixer durant el confinament, ja que no es podia celebrar Sant Jordi amb normalitat. Per dur a terme la iniciativa dels microrelats, la regidoria es va inspirar en els tuits on només es podien escriure 140 caràcters. Així ho ha detallat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat, Lourdes Borrell.

Aquest any, també se celebrarà la segona edició del concurs de relats breus per persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest és el segon any consecutiu que es duu a terme aquesta proposta que es va crear per donar veu, també, a aquest col·lectiu i conèixer les seves obres. 

Els treballs es poden lliurar fins a l’11 d’abril i es coneixeran els guanyadors el mateix 23 d’abril per Sant Jordi. Les diferents característiques i criteris per participar es poden trobar al web de l’ajuntament. Això sí, hi ha un requisit indispensable, la temàtica és lliure, però ha de ser en català.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics