URGENT

La Generalitat promourà nous habitatges de protecció social a Palafolls per garanti un dret a l’habitatge real i efectiu

Compartiu aquesta història

Aquest migdia, el conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, acompanyat de la directora de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Maria Sisternas i Tusell, i la directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC), Sílvia Grau i Fontanals, han visitat Palafolls per conèixer de primera mà la zona on es construiran els nous habitatges de protecció oficial. 

El conseller s’ha reunit amb l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, per parlar d’aquestes noves futures promocions d’habitatges, que també s’estan desenvolupant a altres municipis maresmencs, com Pineda de Mar i Teià.

En aquest sentit, Fernàndez ha assegurat que creu que la promoció d’aquest habitatges és una molt bona notícia pels palafollencs. I, és que, aquesta és una passa més per garantir que el dret a l’habitatge sigui un dret real i efectiu.

A l’acte, l’alcalde de Palafolls ha detallat que aquest projecte va començar fa uns dos anys de la necessitat de crear un nou parc d’habitatges al municipi, entre d’altres, per aconseguir assolir la fita dels 10.000 palafollencs.

En aquests moments, l’Ajuntament està redactant el projecte de reparcel·lació i d’urbanització i es preveu que, si l’aprova definitivament abans de l’estiu, es podria signar el conveni per la cessió dels terrenys a l’INCASÒL durant el tercer trimestre de l’any. A més, han aprofitat la visita per conèixer l’espai on es construirà la nova rotonda d’entrada a Palafolls i que servirà per alleugerir el trànsit a la zona. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics