S’obre la convocatòria d’ajuts del lloguer per a persones menors de 35 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Agència d’Habitatge de Catalunya ja ha obert la convocatòria 2023 d’ajuts al lloguer per a persones de 35 o menys. Aquestes són subvencions per al pagament del lloguer o la cessió d’ús d’habitatges o habitacions que tenen l’objectiu principal de facilitar l’accés i la permanència a l’habitatge a sectors de població en risc d’exclusió social i facilitar l’emancipació dels joves fins a 35 anys.

En funció del que estableix la convocatòria, l’ajut serà d’un màxim de 250 euros mensuals i un mínim de 20 euros al mes per habitatge. Aquests ajuts els poden demanar totes les persones que, a banda de ser menors de 35 anys, siguin titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge, una habitació o en tinguin la cessió d’ús i els seus ingressos no sobrepassin els 23.725’79 euros a l’any. A més, el preu del lloguer no pot sobrepassar els 950 euros al mes en cas d’un habitatge i els 450 euros en cas d’una habitació.

El termini per presentar les sol·licituds va començar el passat 23 de març i s’allargarà fins al 5 d’abril, ambdós inclosos. Tothom interessat pots tramitar-la de forma telemàtica mitjançant la seu electrònica del CCM a través d’una instància genèrica o a través del portal de tràmits de l’Agència de l’Habitatge. O, sinó, de forma presencial a l’Oficina d’Habitatge del Maresme a Mataró de dilluns a divendres entre les 9h i les 14h.

Pel que fa a la documentació, al web del Consell Comarcal del Maresme trobareu tots els papers que és necessari dur a l’hora de presentar la sol·licitud. Al mateix web també trobareu un apartat de preguntes freqüents per resoldre tots els vostres dubtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics