Tres atletes del Club Atletisme Palafolls es converteixen en campions de Catalunya al Campionat de Pista Coberta

Imatge d'arxiu. El Club d'Atletisme de PLF participa al Campionat de Catalunya. Foto: CD Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Club Atletisme Palafolls està d’enhorabona i, és que, tres dels seus integrants han participat aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Pista Coberta a Sabadell i, tots tres, s’han endut la medalla d’or en les seves respectives categories. Concretament, els atletes que han aconseguit les medalles són Pau Perales, Mar Páez i Hugo Rodríguez. Des del club d’atletisme la seva presidenta, Mireia Gonzàlez, ha donat més detalls sobre les marques dels esportistes.

Tots tres són atletes amb gran projecció dins l’atletisme català i acumulen diverses medalles. L’Hugo i en Pau, el gener, es van proclamar campions de Catalunya de Cros. Des del club estan molt contents amb els resultats i ara començaran a preparar les competicions de pista a l’aire lliure que finalitzaran al juny amb el Campionat de Catalunya de Pista Lliure. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics