URGENT

Blanes impulsarà 242 accions per l’Agenda 2030

Compartiu aquesta història

El dilluns passat la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes va acollir la presentació pública del Projecte Agenda 2030 a la ciutat. Un projecte que és el resultat de diverses sessions de treball entre els treballadors de l’Ajuntament i la ciutadania per recollir propostes que permetin treballar pels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Durant la primera fase d’aquest projecte es van fer diverses sessions de formació sobre els ODS. A la segona fase, es van recollir totes les accions i projectes que actualment porta a terme l’ajuntament per valorar-los i identificar quines bones pràctiques es duen a terme. Com a conseqüència d’aquesta anàlisi, s’han identificat 242 accions com a bones pràctiques o actuacions que es poden incloure als ODS. Si se sumen aquestes accions que impulsa l’Ajuntament de Blanes, es conclou que sumen un cost total de 43.440.438 euros del pressupost anual que és de 52.612.757 euros.

El projecte de l’Agenda Blanes 2030 acabarà properament amb l’elaboració d’un llibret digital comunicatiu que recollirà algunes de les actuacions més destacades, així com consells perquè, tant les entitats i empreses com la ciutadania en general, puguin col·laborar igualment en l’assoliment de l’Agenda 2030 local. Per poder dur a terme el projecte, l’Ajuntament ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics