EDISTRIBUCIÓN tallarà la llum al Carrer Sindicat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà al matí, l’empresa que gestiona l’electricitat a Palafolls tornarà a tallar la llum en algunes zones del municipi per seguir millorant el servei que ofereixen. En aquest cas, la zona afectada serà el carrer sindicat en horari de matí.


Així, de 8:30h fins a les 12:30h el carrer patirà algun tall d’electricitat en moments puntuals durant aquest període de temps. Com és habitual, l’empresa ha posat a disposició dels afectats el telèfon de contacte 800.760.706. Per més informació sobre els talls programats en les diverses zones del municipi podeu trobar-la disponible a www.edistribución.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics