URGENT

4 esportistes palafollencs participaran en els XII Jocs Special Olympics juntament amb el Club Esportiu el Vilar

Compartiu aquesta història

A partir del 30 de març i fins al proper 2 d’abril, Granollers serà la ciutat que acull la 12a edició dels Jocs Special Olympics que enguany preveuen la participació de 1.500 esportistes amb discapacitat d’arreu del món.

L’esdeveniment esportiu que organitzen la Federació Catalana d’esports per persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL) i Special Olympics Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, té l’objectiu de promoure la igualtat i la inclusió d’aquest sector. 

En aquest sentit, la Fundació Aspronis no podia quedar fora de la iniciativa. És per això que, un any més, el Club Esportiu El Vilar de la fundació participarà dels jocs amb alguns dels seus esportistes. Xavi Manresa, president del Club Espoortiu el Vilar, ha destacat la importància de l’esport en les persones que formen part d’Aspronis i la seva vinculació amb una iniciativa com aquesta.

Aquest any participen un total de 22 esportistes del club en diferents disciplines. Aquestes són bàdminton, bàsquet, pàdel, petanca i proves adaptades. D’aquests 22, 4 són palafollencs, una xifra que Manresa ha volgut emfatitzar tenint en compte les característiques d’una vila comla nostra. Tal com ha dit ‘és un orgull de poble’ i, és que, Palafolls és el segon municipi que porta més esportistes a la competició.

Pel que fa a les expectatives, el president del club indica que són molt altes. Tot i que guanyar no és l’important, esperen portar alguna medalla cap a l’Alt Maresme. Quant als esportistes, els palafollencs que hi participaran són Rut Guirado i Manel Munera en les proves adaptades de bàsquet, Rosa Sànchez en bàdiminton i Héctor Gil en pàdel.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics