URGENT

Santa Susanna prepara una jornada sobre tendències en el sector dels esdeveniments

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Santa Susanna ja ho té tot preparat per una nova iniciativa dedicada al turisme de reunions o turisme MICE. Concretament, el proper 12 d’abril de 9h a 13:30h l’Atzavara Hotel & Spa acollirà la jornada ‘Tendències sector meetings i esdeveniments’ amb la intenció de presentar les noves tendències dins aquest sector i debatre sobre l’evolució d’aquestes i dels congressos i esdeveniments relacionats, entre altres.

L’esdeveniment està destinat a empresaris turístics gestors d’equipaments; tècnics de destins locals i zones d’influència de Santa Susanna; professionals del sector MICE de l’àrea metropolitana de Barcelona i Girona interessats en contingut de la jornada i en conèixer el nou Atzavara Hotel & Spa i els seus espais per reunions i esdeveniments. 

Pel que fa al programa, la jornada iniciarà amb una presentació sobre les tendències del sector i continuarà amb una taula rodona sobre les tendències i l’evolució dels congressos i esdeveniments corporatius. Seguidament, es farà una presentació de l’oferta i serveis de meetings dins l’àrea d’influència de Santa Susanna i una altra taula rodona sobre els esdeveniments esportius, socials i nous formats més enllà de l’esdeveniment corporatiu. 

L’acte finalitzarà amb una altra taula rodona que porta per títol ‘Sostenibilitat, MICE i events’ i una visita a l’Atzavara Hotel & Spa. Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes fins al 4 d’abril a l’enllaç que trobareu al web de l’Ajuntament de Santa Susanna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics