URGENT

Palafolls i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva presenten l’Escola de Salut

Compartiu aquesta història

Els propers mesos d’abril, maig, juny i juliol els palafollencs de més de 60 anys podran participar a l’Escola de Salut que organitza la Corporació de Salut del Maresme i la Selva amb la col·laboració de l’ajuntament. Aquest és un programa de benestar emocional i salut comunitària que oferirà xerrades i tallers sobre diversos temes i que comptarà amb la col·laboració de professionals en l’àmbit de la salut i la seguretat. A més, també pretén ser un espai relacional per ampliar la xarxa de relacions de tots els participants. Així ho ha indicat Rosa Megia, referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària de la Corporació.

Aquesta, però, no és la primera vegada que l’ajuntament fa alguna iniciativa d’aquest tipus amb la Corporació de Salut. Tot i això, segons indica Sònia Gonzàlez, regidora de Salut, sí que és la primera vegada que es constitueix una Escola de Salut.

La iniciativa ja s’ha fet en altres municipis com Malgrat de Mar o Calella on ha tingut molt d’èxit, és per això que la Coporació espera el mateix resultat a Palafolls. Per participar només cal omplir les butlletes que hi ha als taulells del CAP o dirigir-se als professionals del centre de salut palafollenc o a Serveis Socials de l’Ajuntament. A partir d’aquí, ells continuen amb tot el procediment necessari. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics