El Centre de Formació d’Adults Cases dels Mestres de Malgrat de Mar participa a la Jornada d’Orientació de Formació Professional Alt Maresme

Foto: Aj.Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tota la jornada d’avui, el Centre de Formació d’Adults Cases dels Mestres està present a  la VI Jornada d’Orientació de Formació Professional de l’Alt Maresme que se celebrarà a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella. 

La seva presència servirà per donar a conèixer la oferta educativa del centre malgratenc, de la mateixa manera que pretén facilitar l’acompanyament, l’orientació i l’assessorament en la tria del futur acadèmic dels visitants que avui passin per aquestes jornades d’orientació maresmenques a Calella. 

La Jornada d’Orientació de Formació Professional Alt Maresme està organitzada pel Consell Comarcal del Maresme per orientar els joves a l’hora de prendre una decisió sobre el seu futur educatiu i professional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics