URGENT

El Centre de Formació d’Adults Cases dels Mestres de Malgrat de Mar participa a la Jornada d’Orientació de Formació Professional Alt Maresme

Compartiu aquesta història

Durant tota la jornada d’avui, el Centre de Formació d’Adults Cases dels Mestres està present a  la VI Jornada d’Orientació de Formació Professional de l’Alt Maresme que se celebrarà a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella. 

La seva presència servirà per donar a conèixer la oferta educativa del centre malgratenc, de la mateixa manera que pretén facilitar l’acompanyament, l’orientació i l’assessorament en la tria del futur acadèmic dels visitants que avui passin per aquestes jornades d’orientació maresmenques a Calella. 

La Jornada d’Orientació de Formació Professional Alt Maresme està organitzada pel Consell Comarcal del Maresme per orientar els joves a l’hora de prendre una decisió sobre el seu futur educatiu i professional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics