URGENT

Jordi Caparrós nou alcaldable per Nosotros a Palafolls

Compartiu aquesta història

A poc menys de dos mesos de les eleccions, encara hi ha candidats a l’alcaldia que no s’han fet públics, un exemple era el candidat per Nosotros. Ara, però, el grup municipal ja ha fet públic el seu nom. El proper alcaldable de Nosotros per Palafolls és Jordi Caparrós. 

Tal com indiquen des del mateix partit en un comunicat que han enviat, l’objectiu principal de Nosotros per aquestes eleccions està enfocat a l’atur, el benestar, les persones grans, la joventut i la seguretat ciutadana, ja que consideren que són premises esenciales en el programa electoral del grup polític.

En aquest sentit, Jordi Caparrós indica que es presenta a l’alcaldia per treballar pel poble i millorar el municipi dins les possibilitats que hi ha. Segons expressa, no es considera ni de dretes ni d’esquerres, sinó que vol treballar pel poble de Palafolls.

Segons caparrós, una de les primeres accions que faran és parlar amb totes les entitats de Palafolls per tal de tenir constància de quines són les seves mancances i suggerències. Quant a Nosotros, per tal d’assegurar un bon candidat per Palafolls, ‘han buscat una persona que pugui desenvolupar un programa exigent, persones amb vocació, preparades, compromeses y capaces d’entendre les noves formes de desenvolupament de la gestió municipal’, entre altres. 

A partir d’aquestes premises, han considerat que Caparrós era el candidat necessari en un municipi com el nostre. Pel que fa als companys que el seguiran a les eleccions, indiquen que ja tenen els membres i que en les properes setmanes desvetllaran qui formarà part de la llista municipal. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics