URGENT

L’Hospital de Dia de l’Hospital Comarcal de Blanes compta amb cinc noves pantalles de tv gràcies a una donació de l’Oncolliga i l’Oncotrail

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut una donació de 3.000 euros per part de la Fundació Oncolliga. Uns diners que són el que ha recaptat la novena edició de la cursa solidària Oncotrail de l’any 2022 i que s’han invertit en la compra i instal·lació de cinc pantalles a l’Hospital de Dia de l’Hospital Comarcal de Blanes.

Aquesta inversió s’ha fet amb l’objectiu de millorar la comoditat i el benestar dels usuaris que acudeixen a rebre els seus tractaments. I, és que, amb les noves pantalles els pacients podran veure diferents continguts audiovisuals i passar una estona més distesa i amable a l’hospital mentre rebren el seu tractament.

L’Oncotrail és un repte esportiu i solidari que va néixer el 2013 amb l’objectiu de recaptar diners per destinar-los íntegrament a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. La prova es disputa per equips i consisteix a recórrer 100 km per corriols de la Costa Brava i les Gavarres, amb sortida i arribada a Palafrugell.

El 2022 va arribar a la novena edició i va recaptar un total de 381.000 euros, que han servit per dotar els hospitals de la província de Girona de material per millorar el confort dels pacients oncològics, obrir nous serveis i fer aportacions per a la investigació sobre la malaltia.

En aquest sentit, la Corporació i la Fundació Oncolliga col·laboren des de fa anys per poder oferir a les persones que tenen una malaltia oncològica serveis com l’atenció psicològica, l’estètica oncològica, el tractament del limfedema, la rehabilitació a domicili o el voluntariat a domicili.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics