L’OAC posa en marxa un nou servei de videoatenció ciutadana

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha obert una nova línia d’atenció ciutadana mitjançant la videoatenció. Concretament, es tracta d’un sistema innovador que permet atendre els palafollencs de manera telemàtica des de l’OAC.

Des de l’OAC, Olga Ocaña, explica que aquest nou sistema és una manera de reforçar l’atenció ciutadana que ja es dona des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a tothom qui s’hi acosta. Ara, podran fer-ho, també, de forma telemàtica reduint els desplaçaments dels ciutadans i estalviant emissions de CO2, entre altres.

Tothom qui vulgui utilitzar aquest servei, només ha de demanar cita prèvia des del web municipal o trucant al telèfon de l’Ajuntament. Un cop tingui la data i l’hora, l’OAC enviarà un enllaç per correu electrònic per unir-se a la trucada el dia que toqui. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics