URGENT

Blanes prepara diverses activitats gratuïtes per als infants durant les festes de Setmana Santa

Compartiu aquesta història

A partir d’avui, les famílies dels infants de 4 a 12 anys que no puguin combinar la feina o altres tasques amb les vacances escolars, podran deixar-los a l’espai que ha preparat l’Ajuntament de Blanes. 

Es tracta d’una iniciativa emmarcada dins el programa ‘Temps per Cures’ que organitza Acció Social de l’Ajuntament de Blanes i que finança el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, amb l’objectiu de promoure la conciliació familiar. Aquest programa respon a diversos objectius específics. D’una banda, consolidar el dret a les cures de les nenes i nens, i d’altra, alliberar temps i posar-lo a disposició de les famílies.

Concretament, aquestes festes de Setmana Santa la intenció és oferir un espai de suport per les famílies i un espai de joc pels infants durant les festes d primavera. Aquest espai estarà disponible des d’avui fins el 6 d’abril en horari de matins des de les 8h fins a les 14h.

Per poder dur a terme les activitats, s’han preparat dos espais. El primer, al local de l’AVV de Mas Moixa i, el segon, al barri de La Plantera a l’antic Centre Obert. Les inscripcions es fan avui i les famílie poden isncriure els més petits de la casa tota la setmana o els dies que necessitin. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics