URGENT

S’inicia la temporada per la platja de gossos de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dissabte ja està oberta la temporada de platja per als gossos i fins al pròxim 31 d’octubre serà l’únic espai de la platja on podran accedir. 

La platja per gossos del municipi veí està situada a la Platja de La Conca al costat de la varada de les barques. En total disposa de 1.2000 metres quadrats que estan delimitats per una tanca de fusta en forma d’U, també compta amb amb papereres, cartells informatius i dutxes. Enguany, però, no hi haurà dutxa a causa de la fase d’excepcionalitat en la que ens trobem.

Des de l’Ajuntament de Malgrat recorden als usuaris que cal accedir a aquest espai per la nova passera de fusta que dóna accés al tancat habilitat per als gossos. L’aforament total del recinte és de 150 persones. 

Des d’aquest dissabte i fins al pròxim 31 d’octubre, els gossos no podran ser a la platja fora d’aquest espai que s’ha reservat per ells. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics