URGENT

El pagament dels tributs locals es podran ajornar o fer a terminis, de forma gratuïta

Compartiu aquesta història

L’organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa aquest nou mètode de pagament de tributs de cobrament periòdic amb l’objectiu de poder distribuir-los al llarg de l’any i sense interessos. De fet, seran els mateixos contribuents els qui decidiran la quantitat fraccionable i la periodicitat en la qual vol fer els càrrecs.

Això sí, s’hauran de pagar durant el mateix any en què es faci la divisió. A més, els imports hauran de superar, com a mínim,  els 100 euros i estar domiciliats a un compte bancari. 

La mesura també afectarà el pagament de deutes. En aquest cas, si l’import és inferior als 30 MIL euros, es podran ajornar o fraccionar sense garantia. En canvi, si la xifra supera els 30 MIL s’haurà de presentar una garantia d’aval. 

Pel que fa a les sol·licituds, es podran fer a través de la seu electrònica de l’ORGT amb identificació digital.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics