URGENT

Palafolls Som és partidari d’aprofitar els recursos amb els quals compta el municipi abans d’invertir en noves infraestructures que l’hipotequin

Compartiu aquesta història

En l’últim acte celebrat per Palafolls Som, el grup municipal va explicar algunes de les intencions que tenen en cas d’aconseguir entrar a l’Ajuntament. En aquest sentit, Mónica Armada, alcaldable de Palafolls Som, va destacar que hem de ser conscients de les possibilitats que hi ha a la vila, és per això que no veuen viable hipotecar el municipi si es poden destinar les inversions en millorar els recursos amb els quals disposa actualment. 

El grup també va ser crític amb les tasques dutes a terme pel govern i per l’oposició durant l’última legislatura. Segons consideren, el govern ha trigat molt en baixar al carrer i en saber rectificar quan s’han equivocat. Pel que fa a l’oposició, creuen que aquests anys ha semblat que els partits a l’oposició no tinguin res a dir de la feina que es fa des de l’Ajuntament. 

Finalment, l’alcaldable va deixar clares les intencions del partit: la intenció és que a Palafolls torni a manar la gent del carrer. Aquest, segons diu, serà el tarannà durant tota la campanya electoral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics