URGENT

L’equip sènior del Club de Futbol Sala Sant Lluís de Palafolls aconsegueix l’ascens matemàtic a Divisió d’Honor

Compartiu aquesta història

La victòria de l’equip palafollenc a la pista del Lloret, per 2 a 4, i la derrota del tercer classificat de la lliga, el Quart, els ha servit per assegurar-se la segona plaça i, per tant, l’ascens a Divisió d’Honor, la competició més alta a nivell català. 

Ara per ara, el Sant Lluís és el primer a la taula i estan invictes, amb 12 victòries i 36 punts. Per darrere seu, el Riudellots en té sis menys, i encara no hi han jugat. L’entrenador de l’equip, Rafa Jiménez, ha explicat que ho celebraran a mitges, perquè el seu objectiu és convertir-se en campions. 

Jiménez ha apuntat que és una fita histórica per el club i que fa anys que la buscaven. 

La següent jornada l’equip té descans. Per tant, el seu pròxim partit serà el 22 d’abril, contra el Porqueres, al Pavelló Municipal del Palauet a les 20:00. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics