URGENT

Ingressa a presó el responsable d’una plantació de marihuana a Pineda de Mar

Compartiu aquesta història

El passat dimarts 28 de març Agents de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació d’Arenys de Mar van detenir un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, un altre de defraudació de fluid elèctric i un delicte de pertinença a grup criminal.

Els delictes van descobrir-se arran unes d’unes queixes veïnals sobre una possible plantació de marihuana en un local comercial en desús de Pineda de Mar. Tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra van fer les comprovacions que pertoquen en aquests casos i van corroborar la veracitat de les queixes. 

A banda dels veïns, els tècnics de la companyia elèctrica van informar als agents que hi havia un consum desmesurat d’electricitat i que no hauria de ser-hi perquè el local no tenia cap contracte elèctric des de l’any 2012.

Amb totes aquestes informacions i sospites, el 28 de març els investigadors van detenir un home que formava part d’un grup criminal dedicat al cultiu indoor de marihuana. Van registrar la nau amb el suport d’agents de la Policia Local i del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Pineda de Mar on van localitzar 1.970 plantes de marihuana, una bossa amb 388 cabdells de marihuana i diferents estris i màquines necessàries pel cultiu. 

El detingut va passar a disposició judicial el 30 de març davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar qui va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics