URGENT

S’esgoten les entrades pel concert de Gospel Viu i Cultura habilita una llista d’espera pels interessats en assistir

Compartiu aquesta història

Ahir al matí van obrir-se les inscripcions per assistir a la primera de les activitats que s’han preparat per celebrar la Festa Major petita, el concert de Gospel Viu. Durant les primeres hores van esgotar-se, tot i que els palafollencs seguien interessats en aconseguir les seves.

És per això que des de l’Àrea de Cultura a l’Ajuntament de Palafolls s’ha decidit obrir una llista d’espera perquè tothom qui estigui interessat en assistir al concert pugui fer-ho en cas que quedin entrades disponibles. Pel que fa a les persones que ja tenen l’entrada, des de Cultura demanen que en cas de no poder asistir, avisin per tal de donar aquesta entrada a algú que sí que pugui fer-ho. 

Pel que fa a les altres activitats, recordem que dissabte l’ajuntament ha preparat jocs gegants i cooperatius al matí. A la tarda, es farà la Tabalada dels Diablesfolls, el correfoc i el concert de Mashup Party Brand. El programa amb els horaris de les activitats el podeu consultar al web de l’Ajuntament de Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics