URGENT

Palafolls ja coneix els alcaldables d’aquests comicis, però falta saber qui són les persones que els acompanyaran

Compartiu aquesta història

Tot just avui es dona el tret de sortida a la precampanya política per als comicis del 28 de maig, és per això que repassem quines són les candidatures que es presenten aquest any a les eleccions. Actualment al nostre municipi ja es coneixen els candidats als propers comicis, tot i que no sap qui seran les persones que els acompanyaran. Només se sap en el cas d’Esquerra Unitària.

Pel que fa a Esquerra Republicana, els actuals governadors de Palafolls, Francesc Alemany repeteix com a alcaldable. Actualment compta amb 7 regidors al consistori, encara que no sap qui d’ells l’acompanyarà en els nous comicis. El segueix el PSC amb 5 regidors. Joan Vila substitueix Dolors Agüera i encapçala la candidatura socialista  amb uns companys que tampoc es coneixen.  

Ambdós partits són els més representats dins el consistori palafollenc, però recordem que a la sala de plens també hi ha la presència de Palafolls en Comú qui es presenta a les eleccions amb un nou nom, Esquerra Unitària. En aquest cas, sí que sabem qui seran els 4 primers representants de la llista. El partit el torna a encapçalar Juan Andrés Osorio, amb la companyia de Tamara Vergel, Eloi Alargé i Clara Hidalga, actual regidora a l’oposició de l’Ajuntament.

Quant als partits sense representació a l’Ajuntament, Palafolls Som compta amb Mónica Armada al capdavant i uns companys que s’estan coneixent poc a poc. Tot i que no se sap quina posició ocuparan a les llistes electorals, Paco Mañas, Gloria Guerrero, Lourdes Moreno i Norah Calderón estan dins el partit.

Nosotros es torna a presentar enguany amb una nova incorporació que vam poder saber la setmana passada. Jordi Caparrós, serà el representant del partit a Palafolls. En el seu cas, tampoc se sap qui l’acompanyarà. I, finalment, Alicia Álvarez, ex alcaldable de Nosotros i actual alcaldable de Junts X Palafolls estarà acompanyada d’un equip majoritàriament femení amb la presència de persones com Montse Sola o Alèxia Rossell. 

Tot just comença la precampanya, així que en les properes setmanes podrem anar coneixent qui seran els acompanyants dels alcaldables per Palafolls a les eleccions d’aquest 28 de maig. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics