URGENT

El MalgrART omplirà el municipi d’activitats culturals des del 16 fins al 23 d’abril

Compartiu aquesta història

El proper 16 d’abril, es dóna el tret de sortida al programa d’activitats del MalgrART 2023, la iniciativa de la regidoria de Cultura que va néixer amb la intenció de posar en valor les aportacions culturals de les diferents entitats locals amb una mostra de la seva activitat. Aquesta mostra promou des de fa 12 anys la cultura al carrer com a espai de gestió cultural i participació activa.

El programa d’aquesta nova edició inclou una àmplia oferta de música, dansa, teatre i pintura. També hi haurà tallers de manualitats i contes pels més petits, tallers i demostracions de puntes de coixí i patchwork i el bestiari de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals, entre altres.

Els actes començaran el proper diumenge 16 d’abril i s’allargaran fins a la Diada de Sant Jordi. Aquest 23 d’abril es clourà MalgrART amb les tradicionals parades de llibres i roses que hi haurà durant tot el dia. A banda,  el Cercle Artístic Malgratenc proposa sortir al carrer a pintar; la Coral Jove Contrapunt i la Coral Jove de la Sant Jordi oferiran un concert de jazz i coral, també hi haurà teatre i el Cor Sibemoll donarà un concert per celebrar els seus vint-i-cinc anys de trajectòria.

Durant la mateixa jornada, la Regidoria de Cultura entregarà els guardons als guanyadors dels premis literaris del 4t Concurs de Microrelats i del 2n Concurs de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual. La resta d’activitats les podeu consultar al programa que ha publicat l’Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics