URGENT

Tot a punt per la processó de Dijous Sant

Compartiu aquesta història

Demà, després de la benedicció de la Verge a les 19:30 del vespre, està previst que la Verge dels Dolors surti en processó. Aquest any ho farà, arrencant des del Fòrum Palatiolo i passarà pels principals carrers de Santa María. 

Enguany, és el primer cop que se celebra la processó després del conveni que han signat l’Ajuntament i la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria per poder celebrar-la. 

Aquest any la processó canvia el seu recorregut i partirà des del Fòrum Palatiolo i enfilarà el Carrer Major en el sentit contrari de la circulació fins arribar a la Avinguda de la Ribera de la Burgada. A partir d’aquí el passeig desfilarà per diferents carrers del municipi com el Carrer de Josep Capdevila, Ramón Turró o la Avinguda Costa Brava, entre d’altres de la zona. 

Per tot això, la circulació romandrà tallada mentre duri el recorregut encara que estarà prohibit estacionar des de la tarda en el traçat de la processó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics