URGENT

L’artista Joan Rodés crea un l’‘skyline’ de Palafolls

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes que Palafolls ja compta amb el seu propi skyline fet per l’artista maresmenc Joan Rodés. Una representació en metacrilat dels elements arquitectònics més destacats de la nostra vila. En aquest sentit Rodés destaca que Palafolls té un gran avantatge respecte altres municipis que ha representat i és el fet de tenir elements molt singulars que es reconeixen a primera vista. Entre els representants hi ha la Torre de guaita, l’Església de Santa Maria, l’Església de Sant Genís, el Palauet, el Sindicat i el Castell.

Aquesta figura decorativa està feta en metacrilat de forma que els elements contrasten millor sobre el fons on se situï, tenint en compte el seu tamany. L’artista detalla que prefereix fer-ho amb aquest material perquè el permet detallar amb facilitat tots els elements que inclou dins de cada skyline.

Palafolls, però, no és l’únic municipi que ha retratat. Aquesta idea va sorgir durant la pandèmia i, en aquests tres anys, ja ha acabat quasi tot l’Alt Maresme. Actualment només li queda per fer Tordera. Quant a la resta de la comarca, informa que ara començarà a fer els municipis que li queden a partir de Caldes d’Estrac.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics