URGENT

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme estrena nova pàgina web

Compartiu aquesta història

El consorci ha renovat la seva seu electrònica i ara és molt més interactiva i accessible pels usuaris. També ha actualitzat el disseny als temps actuals i ha canviat de domini: a partir d’ara utilitzarà el www.turismemaresme.cat.

El nou web atorga més protagonisme als municipis, que apareixen dividits entre pobles de costa i de muntanya. Cada vila té un apartat propi amb les activitats, restaurants, allotjaments, platges i rutes que s’hi poden fer; a més d’una agenda dels esdeveniments culturals de la comarca. 

El consorci ha introduït la secció “De mar i de munt”, una secció especialitzada en els punts forts de la comarca com les platges, esports, natura o turisme familiar, entre d’altres. 

A més a més, han incorporat la secció anomenada “Per a tots els gustos” on apareixen totes les activitats de la comarca dividides per temàtica com per fer en família, amb animals de companyia o al mar. També han presentat “Dormir i menjar”, una secció on recullen els principals allotjaments i restaurants de la comarca, dividits per les diferents característiques. 

El web, ara mateix, només es pot consultar en català i castella, però el Consorci ja treballa per implementar l’anglès i el francès el més aviat possible, i no descarten ampliar-ne a més idiomes si escau.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics