URGENT

La Policia Local de Blanes deté un traficant de droga després d’haver-se intentat escapolir

Compartiu aquesta història

La Policia Local del municipi va detenir el passat 28 de març un home per un presumpte delicte contra la salut pública i un altre per desobediència greu contra l’autoritat. 

Els fets van ocórrer mentre una unitat de la Policia de Blanes patrullava el barri d’Els Pins. Els policies van observar al conductor d’una motocicleta cometent una infracció, ja que estava parlant pel telèfon mentre conduïa. Portava el dispositiu mòbil encaixat entre el casc i el seu cap. 

Els agents de la policia van apropar-se per demanar-li que s’aturés, però el conductor no va fer cas i va donar-se a la fuga en direcció al barri de La Plantera. 

Aleshores els policies van iniciar el seguiment del sospitós amb el vehicle policial, però van acabar la persecució a peu. En el moment d’interceptar-lo van comprovar que duia diverses quantitats de cocaina repartides en 17 paperines i una paperina en forma pilota més grossa. També li van requisar 640 euros en efectiu, repartits en bitllets de 10, 20 i 50. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics