URGENT

La Festa Major Petita finalitza amb un bon nombre de participants

Compartiu aquesta història

El concert de Mashup Party Brand al Teatre va tancar la programació de la Festa Major Petita de Palafolls. En total, el municipi va comptar amb diversos concerts i activitats per a tots els públics. En aquest sentit, la regidora de Cultura i Festes, Susanna Pla, ha fet una valoració positiva de la festa petita.

Totes les activitats han tingut una bona acollida per part dels palafollencs, sobretot el concert de Gospel Viu que va esgotar les entrades disponibles en poques hores. 

Recordem que, a banda del concert de Gospel Viu divendres, la festa el dissabte va comptar amb els jocs gegants i cooperatius intergeneracionals, la tabalada i el correfoc de la Colla de Diablesfolls. A la nit, va ser el torn del concert de Mashup Party Brand. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics