URGENT

Pineda comptarà amb noves parades del servei de Bus a partir del setembre

Compartiu aquesta història

A partir del 12 de setembre, el servei d’autobús de Pineda de Mar comptarà amb noves parades que s’instal·laran per connectar els barris de Can Bel, Bellamar i Can Pelai, a més de la Sala Llorens, el CAP, Les Creus, Can Moré i Poblenou i l’enllaç amb l’autobús que para a l’hospital de Calella.

Aquest nou circuit de la línia 603 complementarà la línea 691 interurbana de Pineda que també connecta amb l’Hospital de Calella i se suma a la connexió de la línia 618 Exprés que només funciona a l’estiu i que connecta les tres parades de Pineda ubicades totes a l’eix de la N-II (Església de Santa Maria, Les Creus i Poblenou) amb Barcelona Centre.

El servei serà de dilluns a diumenge amb 6 freqüències de pas. Estarà disponible tot l’any, tot i que els divendres al matí es traslladarà a les parades de la N-II a causa del mercat municipal. Pel que fa al preu del bitllet, serà el mateix que l’actual bus interurbà: 2,40 euros per la mobilitat dins del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics