URGENT

La novena edició de la campanya “Els Bombers i les Bomberes t’acompanyen a donar sang ” aterra a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

La col·laboració entre els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang de Teixits torna a Malgrat de Mar aquest dissabte, amb l’objectiu de promoure les donacions de sang. La popular Marató de donacions es farà a una carpa instal·lada a l’avinguda Costa Brava 77, al cantó del Parc Francesc Macià, des de les 10:00 h fins les 20:00 h. 

Les persones que vulguin participar han d’inscriure’s a la pàgina web del Gencat, on hauràn d’indicar les seves dades personals i triar la franja horària en la quehi volen anar. De fet, entre les 10 del matí i les 12 del migdia ja no en queden. És més, ara mateix, només queden 59 de les 100 places disponibles. 

L’objectiu de la campanya és impulsar les donacions de sang en una temporada tant complicada com és la primavera. Xavier Estopà és bomber del Parc de Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar.

Com és habitual, a banda dels punts de donació de sang, els Bombers exhibiran el seu camió i prepararan activitats per als més menuts, com un castell inflable, per fer reclam a que els pares dels més joves s’hi apropin i hi participin. 

Els Bombers del municipi participen en aquesta iniciativa des de l’any 2015, en que van aconseguir 36 donacions. D’ençà, la iniciativa ha anat popularitzant-te any rere any, fins al punt d’aconseguir 114 donacions en la darrera campanya. En total, els Bombers de Malgrat han aconseguit 429 donacions en aquests set anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics