URGENT

El Partit Popular de Palafolls es presenta oficialment a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

El Partit Popular ha anunciat que participarà a les pròximes eleccions municipals de Palafolls. El candidat a l’alcaldia per part dels populars al nostre municipi serà en Marc Arguilé. 

De fet, ho anunciarà aquest dissabte, a les 17:30 hores a l’Arxiu de Malgrat de Mar, al carrer de Mar en un acte compartit i que servirà per fer la presentació oficial tant de l’alcaldable de Palafolls com de la de Malgrat, que serà l’Ana Vega.

En l’acte hi participaran la diputada popular al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, el president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández i el president del PP a Barcelona, Manu Reyes, entre d’altres personalitat del partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics