URGENT

La Llar d’Infants celebra les seves portes obertes per explicar la seva metodologia

Compartiu aquesta història

La Llar d’infants municipal Palafollets celebrarà les seves portes obertes el pròxim dimarts 18 i 25 d’abril. Ho farà a partir de les 17:15 hores fins les 19.00 hores. 

Durant la primera mitja hora, la directora del centre, Sandra Jiménez, farà una exposició sobre les quotes, els horaris, la metodologia, el funcionament i totes les dades rellevants per fer la preinscripció, que pot ser presencial a l’OAC o per via telemàtica.

Després d’aquest tram més informatiu, les dues jornades comptaran amb un recorregut pels espais de la Llar d’Infants, per a que els pares i familiars coneguin, visitin i es familiaritzin amb les aules, el pati i els diversos espais del centre. Així mateix les educadores estaran a les aules per poder resoldre preguntes i qüestions sobre el dia a dia dels infants a la llar d’infants.  

La directora de la llar, la Sandra Jiménez, ens ha explicat quins són els principals dubtes que acostumen a aclarir:

Segons apunta la Llar d’Infants, la jornada del dia 18 d’abril ja està bastant plena i des del centre recomanen fer la visita el pròxim dimarts 25 d’abril i avisar amb antelació per donar el millor servei possible a les famílies. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics