URGENT

Torna la Fira d’Entitats a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el nucli urbà de Palafolls serà l’escenari de la nova edició de la Fira d’Entitats. Aquest any, la fira es celebrara durant la tarda del dissabte, de 16:00 hores a 20:00 hores, i el matí de diumenge, entre les 10:00 hores i les 14:00 hores, al Fòrum Palatiolo. La mostra de les entitats locals comptarà amb diverses parades i activitats repartides per tot el municipi. 

Pel que fa les parades, es podran trobar exposicions de diferents entitats com Mosaik, el centre i escola de submarinisme i primers auxilis; l’AMPA de l’Institut Font del Ferro, la Colla Gegantera de Palafolls o el Casal de la Dona, entre d’altres. 

Per altra banda, les entitats culturals del municipi també s’encarregaran de posar llum, música i alegria a la celebració. Durant els dos dies, diverses entitats s’aplegaran al Teatre i a l’Escenari del Fòrum Palatiolo, on s’han programat diferents mostres culturals que els visitants podran gaudir, com ball en línea, flamenc o zumba, entre d’altres. 

L’objectiu dels organitzadors és que la gent pugui passejar i gaudir de les diferents parades i activitats programades. A més, fonts properes a l’organització han destacat que durant tota la Fira, varies entitats han organitzat sortejos, premis per als visitants i moltes sorpreses més. 

La Fira d’Entitats 2023 torna després de la darrera edició celebrada al desembre del 2021. Fruit de les negociacions entre l’Ajuntament i les Entitats es va acordar tornar a celebrar la Fira en període primaverenc per aprofitar el bon temps.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics