URGENT

Ràdio Palafolls emetrà un programa especial de Sant Jordi durant la setmana vinent

Compartiu aquesta història

A partir del proper dilluns 17 d’abril i fins el divendres 22 d’abril, Ràdio Palafolls ha preparat un programa especial emmarcat dins les celebracions de Sant Jordi.

Concretament, serà un programa d’entrevistes conduït pel col·laborador de Ràdio Palafolls, Xavi Sitjà. En ell, s’entrevistaran diferents autors de renom dins el panorama català, espanyol i internacional. Segons indica Sitjà, la intenció principal és que els oients puguin conèixer més d’aprop els autors i les novetats que presenten.

Dilluns vinent comencen les entrevistes, les dues primeres es faran a partir de les 13:30h, després de l’Informatiu Migdia. Els primers convidats d’aquest programa especial seran Anna Gurguí i Carlos Salem. Entre altres convidats, també hi haurà Martí Gironell, Xavier Bosch i Núria Pradas.

A banda d’aquestes entrevistes, l’emissora ha preparat altres iniciatives per celebrar la Diada. Durant tota la setmana se sortejaran alguns exemplars dels llibres que s’han recomanat a la secció literària del programa ‘Palafolls En Xarxa’. Tothom qui estigui interessat ha d’estar ben atent perquè durant tota la setmana proposarem diversos concursos a través de les xarxes socials de Ràdio Palafolls. Hi ha uns 40 llibres disponibles i 10 d’ells estan signats pels seus autors. Aquests últims se sortejaran en directe cada matí al ‘De Cap A Peus’.

La mecànica és molt senzilla. Els llibres se sortejaran entre totes aquelles persones que responguin per xarxes socials, per WhatsApp o per telèfon la pregunta que es plantejarà i el guanyador podrà passar per la ràdio a recollir el llibre que més li agradi. Pel que fa als exemplars signats, se sortejaran en directe cada matí al ‘De Cap A Peus’. Entre els exemplars signats hi ha llibres d’Albert Sánchez Piñol, Dolores Redondo, Juan Gómez Jurado, Åsa Larsson, Mikel Santiago.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics