URGENT

AGBAR interromprà el subministrament d’aigua a Sant Lluís per continuar millorar el servei

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme està renovant un tram de la canonada principal de transport i la derivació que subministra l’aigua en alta a Palafolls. Aquestes obres s’inclouen dins les actuacions de manteniment i conservació de la xarxa d’abastament d’aigua en alta. 

Per tal de poder finalitzar els treballs, Agbar informa que interrompran el subministrament d’aigua al barri de Sant Lluís entre les 22h de demà i les 17h de dijous 20 d’abril. 

Per la complexitat de les obres, s’han dividit en dues fases. La primera que es va realitzar a finals de febrer i la segona que es realitza aquesta setmana. Les actuacions tenen una previsió de durada aproximada d’unes cinc o sis setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics