URGENT

La Biblioteca Enric Miralles arrenca les seves activitats de la setmana de Sant Jordi

Compartiu aquesta història

Tot a punt a la Biblioteca de Palafolls per començar les activitats programades amb motiu de la diada de Sant Jordi 2023.

Aquesta tarda, la Biblioteca dóna el tret de sortida als actes preparats amb la presentació dels llibres de dues autores locals. La Sala Miralles acollirà, a partir de les 19:00 de la tarda, a l’escriptora palafollenca Montserrat Ribes, que presentarà el seu llibre “Casa pairal i altres contes”. Per la seva banda, la Rosa Serra, resident habitual de Malgrat de Mar, també farà la presentació de les seves dues darreres obres: “Vestida de Lluvia” i “El paraguas rojo”. 

L’acte estarà conduït pel col·laborador de Ràdio Palafolls, Xavi Sitjà, i posteriorment hi haurà un petit refrigeri per a les persones que s’hi apropin. 

D’altra banda, el dissabte 22 d’abril, la Biblioteca Enric Miralles també ha programat una ‘Hora del Conte’ a càrrec de la Núria Clemares, sota el títol de ‘Dracs empanats i princeses rondinaires’. L’Anna Miralles, directora de la Biblioteca, ha explicat que serà un conte una mica ‘esbojarrat’:

–* OK ANNA MIRALLES

L’activitat està dirigida a infants a partir dels tres anys i cal inscripció prèvia que es pot fer a través del canals de la biblioteca (xarxes socials, correu electrònic o telèfon), així com al mateix taulell de la Biblioteca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics