El Maresme es consolida com a plató i acull 228 rodatges a 26 municipis de la comarca

FOTO: Maresme Film Comission
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Balanç Anual elaborat per la Maresme Film Comission ha posat en relleu que l’activitat audiovisual maresmenca ha retornat a la normalitat després dels dos anys de parèntesi que ha deixat la pandèmia. 

En total, s’han comptabilitzat 298 dies de gravació de 114 produccions cinematogràfiques diferents a la comarca. En el cas de Palafolls, durant el darrer any s’han rodat dos projectes audiovisuals, igualant la xifra del 2021 i superant la dels anys anteriors, en que només es va rodar un projecte. 

A la resta de la comarca, El municipi més demandat ha estat Mataró amb 61 rodatges. Per darrere seu, es situen Sant Vicenç de Montalt i Montgat, amb 23 i 22 rodatges, respectivament. Albert Roca, un dels gestors de la Maresme Film Comission, ha destacat l’augment en el nombre de rodatges a la comarca, que suposa un 25%, i ha celebrat els resultats obtinguts aquest últim any.

Pel que fa les tipologies de projectes, les sèries de televisió han estat el tipus de rodatge predominant, representant un 29,40% del total. Per la seva banda, els espots publicitaris han acaparat un 21,92% de les pantalles, seguit dels llargmetratges (13,60%) i dels programes de televisió (12,72%).

Entre algunes de les produccions que s’han rodat a la nostra comarca hi ha ‘Bienvenidos a Edén’, ‘Bojos per Moliere’, ‘Loli Tormenta’, ‘Un cel de plom’, ‘A través del mar’ i ‘Smiley’.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics