URGENT

Palafolls celebra Sant Jordi amb una setmana plena d’activitats

Compartiu aquesta història

A partir d’avui mateix, Palafolls acull diverses activitats que s’han preparat per commemorar Sant Jordi.  Els actes comencen avui amb una presentació de llibres doble a càrrec de Montserrat Ribas i Rosa Serra a la Biblioteca Enric Miralles i s’allargaran fins el diumenge 23 d’abril. 

Concretament, el divendres 21 s’ha organitzat un concert de Sant Jordi de la mà de la Coral Palatiolo a partir de les vuit del vespre a l’Escola Municipal de Música i Dansa. Dissabte, és es dia en què es concentren la major part dels actes de Sant Jordi. Entre ells hi ha la celebració del VIII Aplec de Sardanes Maria Sabatera, el dinar de germanor i l’hora del conte pels més petits amb el conte ‘Dracs empanats i princeses rondinaries’.

A més, el dissabte també es farà l’acte de presentació de la nova edició de la revista municipal de patrimoni ‘Vilelles’. En aquest cas, és necessari reservar plaça de forma presencial al MiD a partir de demà i fins divendres, ja que l’aforament és limitat. Així ho ha indicat Ricard Morales, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Palafolls.

El diumenge 23 Palafolls s’omplirà de roses i llibres. I, és que, un any més, algunes de les entitats del municipi posaran la seva parada al Fòrum Palatiolo per tal que tothom interessat pugui comprar els seus detalls. A partir de les 11h també es comptarà amb l’actuació dels combos de l’Escola Municipal de Música.

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics